Батерия Huawei LUNA2000-129KWH-2H1

Батерия Huawei LUNA2000-129KWH-2H1

Батерия Huawei LUNA2000-129KWH-2H1

Характеристики

Код на продукта:
Цена: 135 000,00 лв.
продукта се предлага на Брой

Направи запитване

Описание

Huawei LUNA2000-129KWH-2H1 е иновативно решение за батерии с голям капацитет, което прави вълни в индустрията за съхранение на енергия. Със своята авангардна технология и впечатляващи спецификации, тази батерия предлага набор от предимства както за битови, така и за търговски потребители, които искат да използват силата на възобновяемата енергия и да подобрят енергийната си устойчивост.

Основни характеристики и спецификации:

Впечатляващ капацитет за съхранение на енергия: Huawei LUNA2000-129KWH-2H1 може да се похвали със забележителен капацитет за съхранение от 129 киловатчаса (KWh), което го прави една от най-мощните батерии, налични на пазара. Този щедър капацитет осигурява достатъчно съхранение на енергия за захранване на домове, предприятия или дори цели общности.

Висока ефективност: Тази батерия е проектирана за максимална енергийна ефективност с усъвършенствана литиево-йонна технология. Той предлага висока ефективност на двупосочно движение, което означава, че ефективно съхранява и освобождава енергия, минимизирайки загубите по време на процеса.

Модулен дизайн: LUNA2000-129KWH-2H1 разполага с модулен дизайн, позволяващ мащабируемост. Потребителите могат да добавят допълнителни модули, за да разширят своя капацитет за съхранение на енергия, ако е необходимо, което го прави универсално решение за различни енергийни изисквания.

Безопасност и надеждност: Huawei е известен със своя ангажимент за безопасност и надеждност и тази батерия не е изключение. Той включва вградени предпазни механизми за защита срещу презареждане, презареждане и късо съединение, осигурявайки спокойствие на потребителите.

Интелигентно управление на енергията: Батерията на Huawei е оборудвана с усъвършенстван софтуер за управление на енергията, който оптимизира моделите на използване на енергия, зареждане и разреждане въз основа на данни в реално време. Това гарантира, че съхраняваната енергия се използва ефективно, намалявайки разходите за електроенергия и въздействието върху околната среда.

Интеграция със слънчеви системи: LUNA2000-129KWH-2H1 е проектиран да се интегрира безпроблемно със системи със слънчеви панели, позволявайки на потребителите да улавят излишната слънчева енергия през деня и да я съхраняват за използване през нощта или по време на периоди на пиково търсене. Тази интеграция повишава стойността на соларните инсталации.

Дистанционно наблюдение: Потребителите могат дистанционно да наблюдават и контролират производителността на батерията чрез удобно за потребителя мобилно приложение или уеб интерфейс. Тази функция предоставя данни в реално време за потреблението на енергия, състоянието на батерията и много други, предлагайки на потребителите по-голям контрол и поглед върху тяхното управление на енергията.

Дълъг живот: Батерията е създадена да издържи, с дълъг цикъл на живот, което означава, че може да осигури надеждна услуга в продължение на много години, което я прави рентабилна инвестиция.

Устойчиво енергийно решение: Съхранявайки излишната енергия и използвайки я по време на пикови периоди или по време на прекъсване на захранването, Huawei LUNA2000-129KWH-2H1 допринася за по-устойчиво и устойчиво енергийно бъдеще.

В обобщение, батерията Huawei LUNA2000-129KWH-2H1 е първокласно решение за съхранение на енергия, предназначено да отговори на изискванията на съвременните потребители на енергия. Неговият впечатляващ капацитет, ефективност и интелигентни функции го правят идеален избор за хора, фирми и общности, които искат да намалят енергийните разходи, да намалят въглеродния си отпечатък и да осигурят надеждно захранване във все по-несигурен енергиен пейзаж. Със своя напредничав дизайн и ангажимент за безопасност и устойчивост, тази батерия помага да се проправи пътя към по-зелено и по-енергийно устойчиво бъдеще.

Документация

Подобни Продукти