Батерия Huawei LUNA2000-200KWH-2H1

Батерия Huawei LUNA2000-200KWH-2H1

Батерия Huawei LUNA2000-200KWH-2H1

Характеристики

Код на продукта:
Цена: 201 800,00 лв.
продукта се предлага на Брой

Направи запитване

Описание

1. Впечатляващ капацитет за съхранение на енергия: Батерия с капацитет от 200 KWh би се считала за система за съхранение на енергия с голям капацитет, подходяща за задоволяване на нуждите от енергия на по-големи жилищни имоти, търговски предприятия или дори малки общности.

2. Висока ефективност: Съвременните системи за съхранение на енергия често използват усъвършенствана литиево-йонна технология за ефективно съхранение и освобождаване на енергия, минимизирайки загубата на енергия по време на процесите на зареждане и разреждане.

3. Модулен дизайн: Много усъвършенствани решения за съхранение на енергия предлагат модулен дизайн, позволяващ на потребителите да разширят своя капацитет за съхранение на енергия чрез добавяне на допълнителни единици, адаптиране на системата към техните променящи се енергийни изисквания.

4. Безопасност и надеждност: Huawei е известен с това, че дава приоритет на безопасността и надеждността в своите продукти. Тази батерия вероятно ще включва механизми за безопасност за защита срещу презареждане, прекомерно разреждане и други потенциални проблеми.

5. Интелигентно управление на енергията: Софтуерът за управление на енергията вероятно ще оптимизира моделите на използване на енергия, зареждане и разреждане въз основа на данни в реално време, намалявайки разходите за електроенергия и подобрявайки цялостната ефективност.

6. Интеграция със слънчеви системи: За да се максимизират ползите от възобновяемите енергийни източници, батерията вероятно ще бъде проектирана така, че да се интегрира безпроблемно със системите от слънчеви панели. Това позволява на потребителите да съхраняват излишната слънчева енергия през деня за използване в часове без слънчева светлина.

7. Отдалечено наблюдение: Удобно за потребителя мобилно приложение или уеб интерфейс ще позволи на потребителите да наблюдават и контролират отдалечено работата на батерията. Тази функция предоставя данни в реално време за потреблението на енергия и състоянието на батерията, подобрявайки потребителския контрол и вникване в управлението на енергията.

8. Дълъг живот: Висококачествените системи за съхранение на енергия са създадени да издържат с дълъг жизнен цикъл, осигурявайки надеждно обслужване в продължение на много години и превръщайки ги в рентабилна дългосрочна инвестиция.

9. Устойчивост: Решения за съхранение на енергия като това допринасят за по-устойчиво енергийно бъдеще, като позволяват ефективно използване на възобновяеми енергийни източници и повишават енергийната устойчивост.

Документация

Подобни Продукти