Батерия фотоволтаични системи Huawei LUNA2000-161KWH-2H1

Батерия фотоволтаични системи Huawei LUNA2000-161KWH-2H1

Батерия  фотоволтаични системи Huawei LUNA2000-161KWH-2H1

Характеристики

Код на продукта:
Цена: 155 000,00 лв.
продукта се предлага на Брой

Направи запитване

Описание

Huawei LUNA2000-161KWH-2H1, ако съществува, вероятно ще бъде усъвършенствано решение за съхранение на енергия с няколко забележителни характеристики и възможности:

1. Впечатляващ капацитет за съхранение на енергия: С заявен капацитет от 161 киловатчаса (KWh), тази батерия ще се счита за система за съхранение на енергия с голям капацитет, подходяща за задоволяване на нуждите от енергия на по-големи жилищни имоти, търговски предприятия или дори малки общности.

2. Висока ефективност: Батерийните системи като тази обикновено използват най-съвременната литиево-йонна технология за ефективно съхранение и освобождаване на енергия, което води до минимална загуба на енергия по време на процесите на зареждане и разреждане.

3. Модулен дизайн: Много усъвършенствани решения за съхранение на енергия предлагат модулен дизайн, който позволява мащабируемост. Потребителите могат да разширят своя капацитет за съхранение на енергия чрез добавяне на допълнителни модули, адаптиране на системата към техните променящи се енергийни изисквания.

4. Безопасност и надеждност: Huawei е известен с това, че дава приоритет на безопасността и надеждността в своите продукти. Тази батерия вероятно ще включва механизми за безопасност за защита срещу презареждане, прекомерно разреждане и други потенциални проблеми.

5. Интелигентно управление на енергията: Съвременните системи за съхранение на енергия често идват с интелигентен софтуер за управление на енергията. Този софтуер оптимизира моделите на потребление на енергия, зареждане и разреждане въз основа на данни в реално време, като намалява разходите за електроенергия и подобрява цялостната ефективност.

6. Интеграция със слънчеви системи: За да се максимизират предимствата на възобновяемите енергийни източници, Huawei LUNA2000-161KWH-2H1, ако е истински продукт, вероятно ще бъде проектиран да се интегрира безпроблемно със системи от слънчеви панели. Това позволява на потребителите да съхраняват излишната слънчева енергия през деня за използване в часове без слънчева светлина.

7. Дистанционно наблюдение: Удобно за потребителя мобилно приложение или уеб интерфейс вероятно ще позволи на потребителите да наблюдават и контролират дистанционно работата на батерията. Тази функция предоставя данни в реално време за потреблението на енергия и състоянието на батерията, подобрявайки потребителския контрол и вникване в управлението на енергията.

8. Дълъг живот: Висококачествените системи за съхранение на енергия са създадени да издържат с дълъг жизнен цикъл, осигурявайки надеждно обслужване в продължение на много години и превръщайки ги в рентабилна дългосрочна инвестиция.

9. Устойчивост: Решения за съхранение на енергия като това допринасят за по-устойчиво енергийно бъдеще, като позволяват ефективно използване на възобновяеми енергийни източници и повишават енергийната устойчивост.

Моля, обърнете внимание, че специфичните характеристики и спецификации на "Huawei LUNA2000-161KWH-2H1" може да варират в зависимост от действителния продукт и е важно да се обърнете към официалната документация на продукта и да се консултирате с Huawei или оторизиран дилър за най-точните и най-точни -актуална информация за тази батерия.

Документация

Подобни Продукти