Growatt Монофазна мобилна фотоволтаична система 5KW

Growatt Монофазна мобилна фотоволтаична система 5KW

Growatt Монофазна мобилна фотоволтаична система 5KW

Характеристики

Код на продукта:
Цена: 13 980,00 лв.
продукта се предлага на Брой

Направи запитване

Описание

Преносима Фотоволтаична Система с 5KW батерия GROWATT на Ремарке: Вашият Източник на Чиста Енергия в Движение

Мобилната фотоволтаична система на ремарке представлява иновативно и екологично решение за генериране на електроенергия, докато сте в движение. Тя е проектирана да бъде лесно преносима и монтажът и е бърз и удобен, като предлага независимост от традиционните електропродуктиращи източници.

Ключови Характеристики:
1. Мобилност: Фотоволтаичната система е монтирана върху ремарке, която може да бъде прикачена към автомобил, камион, каравана или друго превозно средство. Това ви позволява да използвате чиста енергия навсякъде, където се нуждаете от нея.

2. Сгъваем Дизайн: Системата разполага със сгъваеми фотоволтаични панели, което я прави компактна и удобна за пренасяне и съхранение. Когато не се използва, може лесно да бъде сгъната и затворена, осигурявайки минимално заемане на пространство.

3. Висока Ефективност: Фотоволтаичните панели са проектирани да преобразуват слънчевата светлина в електрическа енергия с висока ефективност, осигурявайки постоянен и стабилен източник на захранване дори при различни метеорологични условия.

4. Лесен за Инсталиране: Монтажът на системата на ремаркето е лесен и бърз, като не изисква специални инструменти или технически умения. След като бъде прикачена към превозното средство, системата е готова за употреба.

5. Широки Приложения: Мобилната фотоволтаична система на ремарке е подходяща за широк спектър от приложения, включително къмпинг, отдалечени обекти, експедиции, строителни площадки и други.

Предимства:
Чиста енергия на върха на вашите пръсти, дори когато сте далече от дома.
Намаляване на зависимостта от традиционните електропродуктиращи източници.
Идеален избор за хора, които ценят мобилността и екологичната отговорност.
Фотоволтаичната система на ремарке е не само начин за генериране на електроенергия, но и демонстрация за ангажимента към опазването на околната среда и използването на устойчиви технологии в нашия всекидневен живот.

Подобни Продукти