Хибриден инвертор HUAWEI SUN2000-17-MB0

Хибриден инвертор HUAWEI SUN2000-17-MB0

Характеристики

Код на продукта:
Цена: 5 500,00 лв.
продукта се предлага на Брой

Направи запитване

Описание

Трифазен Хибриден инвертор HUAWEI SUN2000-17-MB0

SUN2000-17-MB0 е най-съвременният трифазен инвертор, който поставя нови стандарти в технологията за преобразуване на слънчева енергия. Проектиран както за жилищни, така и за търговски слънчеви енергийни системи, този инвертор предлага набор от функции и предимства, които го правят отличен избор за ефективно и надеждно преобразуване на енергия. Ето изчерпателно описание на SUN2000-17-MB0:

1. Висока ефективност: SUN2000-17-MB0 е проектиран за забележителна ефективност, като гарантира, че значителна част от слънчевата енергия, използвана от вашите фотоволтаични панели, се трансформира в използваема електроенергия. Това води до повишено производство на енергия и по-бърза възвръщаемост на вашите соларни инвестиции.

2. Гъвкавост: Този инвертор е проектиран да побира широка гама от размери и конфигурации на соларни системи, което го прави подходящ както за жилищни, така и за търговски приложения. Той предлага гъвкавост и адаптивност, отговаряйки на различни изисквания на проекта.

3. Дизайн на стрингов инвертор: Като стрингов инвертор, той може да управлява множество низове от слънчеви панели, осигурявайки гъвкавост и персонализиране в дизайна на системата. Тази адаптивност позволява ефективно приспособяване към различни оформления на масиви, подобрявайки цялостната производителност на слънчевата система.

4. Интегриран мониторинг: SUN2000-17-MB0 включва интегрирани възможности за мониторинг, позволяващи проследяване в реално време на работата на вашата соларна система. С отдалечен достъп можете да наблюдавате ефективността, да идентифицирате потенциални проблеми и да оптимизирате вашата соларна инсталация от всяко място.

5. Здрав и устойчив на атмосферни влияния: Създаден, за да издържи на тежките условия на външна инсталация, този инвертор се отличава с издръжлива конструкция с устойчиви на атмосферни влияния корпуси и усъвършенствани защитни мерки. Осигурява дълготрайност и надеждност дори при трудни условия на околната среда.

6. Съответствие и безопасност: SUN2000-17-MB0 се придържа към международните стандарти за безопасност и качество, като включва усъвършенствани функции за безопасност, като защита от дъгова повреда и възможности за бързо изключване. Тези мерки за безопасност защитават вашата соларна система и осигуряват спокойствие.

7. Интегриране в мрежата: Този инвертор се интегрира безпроблемно в мрежата, осигурявайки стабилно захранване и съответствие с мрежовите кодове и разпоредби. Той активно допринася за стабилността на мрежата и може да се използва за поддържащи функции на мрежата.

8. Удобен за потребителя интерфейс: Потребителският интерфейс е интуитивен и удобен за потребителя, опростявайки инсталирането и работата на вашата соларна система. Той предлага ясна визуализация на данните, което улеснява потребителите да наблюдават състоянието и производителността на системата.

SUN2000-17-MB0 е отличен избор за физически лица и фирми, които искат да използват слънчевата енергия за устойчиво производство на енергия. Неговата комбинация от висока ефективност, гъвкавост и здрав дизайн го прави надеждно и ефикасно решение за тези, които искат да намалят енергийните разходи, да минимизират своя въглероден отпечатък и да допринесат за по-устойчиво бъдеще чрез слънчева енергия.

Подобни Продукти