Хибриден инвертор HUAWEI SUN2000-20-MB0

Хибриден инвертор HUAWEI SUN2000-20-MB0

Характеристики

Код на продукта:
Цена: 5 700,00 лв.
продукта се предлага на Брой

Направи запитване

Описание

Отключете силата на възобновяемата енергия с хибридния инвертор Huawei SUN2000-20-MB0, авангардно решение, предназначено да революционизира начина, по който използвате и управлявате слънчевата енергия. Това забележително устройство се интегрира безпроблемно във вашата слънчева енергийна система, осигурявайки изключителна ефективност, надеждност и интелигентен контрол за оптимизиране на вашето потребление на енергия.

Основни функции:

Хибриден блясък: Huawei SUN2000-20-MB0 е олицетворение на гъвкавостта, което ви позволява да комбинирате слънчева енергия със съхранение на батерията, гарантирайки, че имате постоянно и надеждно захранване. Той автоматично превключва между мрежово захранване, слънчева енергия и съхранена енергия, като намалява зависимостта ви от традиционни източници на електричество и потенциално ви спестява пари.

Изключителна ефективност: Проектиран с прецизност, този хибриден инвертор може да се похвали със забележителна ефективност на преобразуване, като увеличава максимално енергията, събрана от вашите слънчеви панели. С усъвършенствана технология MPPT (Maximum Power Point Tracking) той гарантира, че всеки слънчев лъч е ефективно преобразуван в електричество за вашия дом.

Интелигентно управление на енергията: Системата за интелигентно управление на енергията (EMS) на Huawei е интегрирана в SUN2000-20-MB0, което ви позволява да наблюдавате и управлявате потреблението и производството на енергия без усилие. Данните и прозренията в реално време са на една ръка разстояние, помагайки ви да вземате информирани решения за пестене на енергия и намаляване на разходите.

Елегантен и компактен дизайн: SUN2000-20-MB0 е не само технологична мощност, но и стилно допълнение към вашия дом. Неговият елегантен и компактен дизайн безпроблемно се слива със заобикалящата ви среда, което го прави идеален избор за жилищни инсталации.

Издръжливост и надеждност: Huawei е известен със своя ангажимент към качеството и SUN2000-20-MB0 не е изключение. Създаден с висококачествени компоненти, той предлага дълготрайна надеждност и стабилна производителност, която издържа изпитанието на времето.

Безопасността на първо място: Безопасността е основен приоритет и SUN2000-20-MB0 включва множество функции за защита, като например анти-остров, защита от пренапрежение и издръжлива кутия, за да гарантира, че вашето семейство и вашата инвестиция са сигурни.

Екологично съзнание: Използвайки слънчевата енергия, вие не само намалявате сметките си за електричество, но и въглеродния си отпечатък. Huawei SUN2000-20-MB0 е стъпка към по-устойчиво бъдеще, тъй като ви помага да минимизирате въздействието си върху околната среда.

Хибридният инвертор Huawei SUN2000-20-MB0 ви дава възможност да поемете контрол върху производството и потреблението на енергия, проправяйки пътя към енергийна независимост и устойчивост. Със своята несравнима производителност, интелигентни функции и елегантен дизайн, той е идеалният избор за собствениците на жилища, които се стремят да увеличат максимално потенциала си за слънчева енергия. Прегърнете бъдещето на възобновяемата енергия с Huawei и опитайте по-интелигентен и по-устойчив начин да захранвате живота си.

SUN2000-20-MB0 е най-съвременен трифазен инвертор, проектиран да отговори на взискателните изисквания на модерните слънчеви енергийни системи. Това авангардно устройство е проектирано за ефективно преобразуване на постоянен ток (DC) електричество, генерирано от слънчеви панели, във висококачествено променливотоково (AC) захранване за използване в домове, предприятия и индустриални приложения. Ето някои ключови характеристики и атрибути, които правят SUN2000-20-MB0 изключителен избор в света на соларните инвертори:

Висока ефективност: SUN2000-20-MB0 може да се похвали с впечатляващи рейтинги на ефективност, като гарантира, че максималното количество слънчева енергия, събрана от вашите панели, се преобразува в използваема електроенергия. Тази ефективност не само намалява разхищението на енергия, но и увеличава максимално възвръщаемостта на вашата слънчева инвестиция.

Трифазен изход: Със своята трифазна изходна способност, този инвертор е идеален за търговски и промишлени инсталации, където стабилното и балансирано захранване е критично. Той е много подходящ за приложения като широкомащабни слънчеви масиви и селскостопански операции.

Стрингов инвертор: Този инвертор е проектиран като стрингов инвертор, което означава, че може да работи с множество низове от слънчеви панели. Тази гъвкавост на дизайна позволява лесно адаптиране към различни конфигурации и размери на масиви, което го прави подходящ за широк спектър от проекти.

Интегрирано наблюдение: SUN2000-20-MB0 е оборудван с интегрирани възможности за наблюдение, което ви позволява да проследявате производителността на вашата система и да отстранявате проблеми от разстояние. Можете да получите достъп до данни в реално време и исторически записи, като гарантирате, че вашият слънчев масив работи с максимална ефективност.

Здрав дизайн: Инверторът е създаден, за да издържи на тежките условия на монтаж на открито. Неговата издръжлива конструкция, включително устойчиви на атмосферни влияния корпуси и защитни функции, гарантира дълготрайност и надеждност дори при трудни условия на околната среда.

Съответствие и безопасност: SUN2000-20-MB0 отговаря на международните стандарти за безопасност и качество. Той включва усъвършенствани функции за безопасност за защита на вашата система и персонал, като защита от дъгова повреда и възможности за бързо изключване.

Мащабируемост: Независимо дали инсталирате малка жилищна слънчева система или голям търговски масив, SUN2000-20-MB0 може лесно да бъде мащабиран, за да отговори на вашите специфични нужди. Съвместим е с набор от типове и конфигурации на слънчеви панели.

Съвместимост с мрежата: Този инвертор е проектиран да се интегрира безпроблемно с мрежата, като гарантира плавно инжектиране на мощност и съответствие с мрежовите кодове и разпоредби.

Удобен за потребителя интерфейс: Потребителският интерфейс на инвертора е интуитивен и лесен за навигация, опростявайки настройката и работата на вашата слънчева енергийна система. Той осигурява ясна визуализация на данните и информация за състоянието на системата.

SUN2000-20-MB0 представлява първокласно решение за преобразуване на слънчева енергия, предлагащо висока производителност, гъвкавост и надеждност. Независимо дали искате да намалите сметките си за електричество, да намалите въглеродния си отпечатък или да увеличите енергийната си независимост, този трифазен инвертор е мощен инструмент за овладяване на слънчевата енергия за устойчиво бъдеще.

Хибриден инвертор Huawei SUN2000-20-MB0

Подобни Продукти