Хибриден инвертор HUAWEI SUN2000-25-MB0

Хибриден инвертор HUAWEI SUN2000-25-MB0

Характеристики

Код на продукта:
Цена: 6 000,00 лв.
продукта се предлага на Брой

Направи запитване

Описание

SUN2000-25-MB0 е най-съвременен трифазен инвертор, проектиран да използва и оптимизира производството на слънчева енергия по надежден и ефективен начин. Този усъвършенстван инвертор е ключов компонент във фотоволтаичните системи, осигуряващ безпроблемно преобразуване на постоянен ток (DC) електричество, генерирано от слънчеви панели в използваемо променливо ток (AC) електричество за жилищна или търговска употреба. Ето подробно описание на SUN2000-25-MB0:

Висока ефективност: SUN2000-25-MB0 може да се похвали с впечатляващо ниво на ефективност, като увеличава максимално енергията, събрана от вашите слънчеви панели. С авангардна технология, той минимизира загубата на енергия по време на преобразуването от постоянен ток към променлив ток, като гарантира, че ще извлечете максимума от вашата слънчева енергийна система.

Трифазно захранване: Проектиран за търговски и индустриални приложения, този инвертор поддържа трифазно захранване, което го прави подходящ за по-мащабни инсталации. Тази конфигурация е идеална за захранване на фабрики, офис сгради и други енергоемки съоръжения.

Компактен и лек: SUN2000-25-MB0 има елегантен и компактен дизайн, което означава, че не заема много място и е лесен за инсталиране. Леката му конструкция прави процеса на инсталиране по-лесен и удобен.

Разширено наблюдение: Инверторът разполага с вградени възможности за наблюдение, което ви позволява да проследявате производителността на вашата система в реално време. С помощта на интегрирани комуникационни интерфейси можете да свържете инвертора към вашата мрежа или система за наблюдение за дистанционно управление и отстраняване на проблеми.

Здрава конструкция: Проектиран за издръжливост, SUN2000-25-MB0 е създаден да издържа на най-суровите условия на околната среда. Неговата здрава конструкция осигурява дълготрайна производителност и надеждност, дори и при лошо време.

Готов за интелигентна мрежа: Този инвертор е проектиран да работи безпроблемно с технологията за интелигентна мрежа, позволяваща интегриране на мрежата и интелигентно управление на захранването. Помага за ефективното балансиране на търсенето и предлагането на електроенергия.

Функции за безопасност: SUN2000-25-MB0 е оборудван с различни функции за безопасност за защита на вашата система и персонал. Те включват защита от пренапрежение, защита от свръхток и анти-остров, за да се осигури безопасна и сигурна работа.

Удобен за потребителя интерфейс: Потребителският интерфейс е интуитивен и лесен за навигация, което улеснява както професионалистите, така и собствениците на жилища да наблюдават и управляват ефективно своята слънчева енергийна система.

Съображения за околната среда: Този инвертор отговаря на най-новите екологични разпоредби и е проектиран да минимизира въздействието си върху околната среда. Той насърчава генерирането на чиста и устойчива енергия.

Гаранция: Подкрепен от стабилна гаранция, SUN2000-25-MB0 гарантира спокойствие за дългосрочната работа на вашата слънчева енергийна система.

В обобщение, трифазният инвертор SUN2000-25-MB0 е високопроизводително, надеждно и ефективно решение за слънчеви енергийни системи, подходящо за широк спектър от приложения, от големи търговски инсталации до жилищни проекти. Неговата напреднала технология, лекота на използване и ангажимент за устойчивост го правят отличен избор в областта на преобразуването на слънчева енергия.

Хибриден инвертор HUAWEI SUN2000-25-MB0

Подобни Продукти