Индустриални батерии Huawei LUNA2000 - 97KWH-1H1

Индустриални батерии Huawei LUNA2000 - 97KWH-1H1

Индустриални батерии Huawei LUNA2000 - 97KWH-1H1

Характеристики

Код на продукта:
Цена: 105 600,00 лв.
продукта се предлага на Брой

Направи запитване

Описание

Индустриални батерии Huawei LUNA2000 - 97KWH-1H1

Huawei LUNA2000 - 97KWH-1H1 е авангардна индустриална батерийна система, която стои в челните редици на технологията за съхранение на енергия. Проектиран да отговори на високите изисквания на промишлени и търговски приложения, това решение за батерии предлага множество функции и предимства, които го правят отличен избор за ефективно и надеждно съхранение на енергия. Ето изчерпателно описание на Huawei LUNA2000 - 97KWH-1H1:

1. Впечатляващ енергиен капацитет: LUNA2000 - 97KWH-1H1 е проектиран да осигури впечатляващ капацитет за съхранение на енергия от 97 киловатчаса (kWh), което го прави подходящ за широк спектър от индустриални и търговски нужди за съхранение на енергия. Този голям капацитет позволява съхраняване на излишната енергия по време на периоди с ниско търсене за използване по време на пиковите часове или в случай на прекъсване на захранването.

2. Мащабируем дизайн: Тази система от батерии е изградена с оглед на мащабируемостта, което й позволява да се адаптира към различни изисквания за съхранение на енергия. Тя може лесно да бъде разширена чрез добавяне на допълнителни единици, за да отговори на променящите се нужди на вашето съоръжение.

3. Усъвършенствана литиево-йонна технология: LUNA2000 - 97KWH-1H1 използва усъвършенствана технология за литиево-йонна батерия, известна със своята висока енергийна плътност, дълъг живот на цикъла и превъзходна производителност. Тази технология гарантира надеждно и ефективно съхранение на енергия.

4. Дистанционно наблюдение и контрол: Системата е оборудвана с усъвършенствани възможности за наблюдение и контрол, което ви позволява да проследявате нейната ефективност в реално време. Дистанционният достъп и контрол ви позволяват да наблюдавате състоянието на заряд, да управлявате енергийния разряд и да оптимизирате работата на батерията от централизирано място.

5. Издръжливост и безопасност: Huawei LUNA2000 - 97KWH-1H1 е проектиран за промишлени среди и е създаден да издържа на тежките условия на употреба. Той включва надеждни функции за безопасност за защита срещу презареждане, прекомерно разреждане и други потенциални проблеми.

6. Интегриране в мрежата: Батерийната система е проектирана за безпроблемна интеграция с електрическата мрежа, което й позволява да осигурява резервно захранване по време на прекъсване на мрежата или да допринася за стабилността на мрежата чрез функции като пиково бръснене и изравняване на натоварването.

7. Ползи за околната среда: Чрез ефективно съхраняване и използване на излишната енергия, LUNA2000 - 97KWH-1H1 помага за намаляване на зависимостта на вашето съоръжение от изкопаеми горива и намалява въглеродните емисии. Това е екологично отговорен избор за фирми, които искат да възприемат практики за устойчива енергия.

8. Удобен за потребителя интерфейс: Потребителският интерфейс е интуитивен и удобен за потребителя, което улеснява работата и управлението на батерийната система. Той осигурява ясна визуализация на данните, което позволява на фасилити мениджърите да наблюдават ефективно съхранението и използването на енергия.

Huawei LUNA2000 - 97KWH-1H1 е отличен избор за индустриални и търговски предприятия, които искат да подобрят енергийната ефективност, да намалят оперативните разходи и да осигурят непрекъснато захранване. Неговата комбинация от впечатляващ енергиен капацитет, мащабируемост, усъвършенствана технология и здрав дизайн го прави надеждно и ефикасно решение за тези, които искат да оптимизират съхранението на енергия и да допринесат за по-устойчиво бъдеще.

Документация

Подобни Продукти