Инвертор Huawei SUN2000-330KTL-H1

Инвертор Huawei SUN2000-330KTL-H1

Характеристики

Код на продукта:
Цена: 22 000,00 лв.
продукта се предлага на Брой

Направи запитване

Описание

Инвертор Huawei SUN2000-330KTL-H1 Предназначен за индустриална употреба

Huawei SUN2000-330KTL-H1 е усъвършенстван трифазен инвертор, който е пример за върха на технологията за преобразуване на слънчева енергия. Проектиран за широкомащабни търговски и промишлени соларни инсталации, този инвертор предлага широк набор от функции и предимства, което го прави изключителен избор за ефективно и надеждно преобразуване на енергия. Ето подробно описание на Huawei SUN2000-330KTL-H1:

1. Изключителна изходна мощност: SUN2000-330KTL-H1 е проектиран да доставя изключителна изходна мощност, като гарантира, че значително количество слънчева енергия, събрана от вашите фотоволтаични панели, се преобразува ефективно в използваема електроенергия. Тази висока изходна мощност води до повишено производство на енергия и ускорена възвръщаемост на вашите соларни инвестиции.

2. Мащабируемост: Този инвертор е специално проектиран за широкомащабни слънчеви инсталации, което го прави идеален избор за търговски и индустриални приложения. Неговата адаптивност и мащабируемост се грижат за широка гама от размери и конфигурации на проекти.

3. Дизайн на стрингов инвертор: Като стрингов инвертор, той ефективно управлява множество низове от слънчеви панели, осигурявайки гъвкавост и персонализиране в дизайна на системата. Тази адаптивност позволява ефективно приспособяване към различни оформления на масиви, оптимизирайки цялостната производителност на слънчевата система.

4. Усъвършенстван мониторинг и контрол: Huawei SUN2000-330KTL-H1 разполага с разширени възможности за мониторинг и контрол, позволяващи проследяване в реално време на работата на вашата слънчева система. Отдалеченият достъп гарантира, че можете да наблюдавате ефективността, да диагностицирате потенциални проблеми и да оптимизирате вашата соларна инсталация от всяко място.

5. Издръжливост и устойчивост на атмосферни влияния: Създаден, за да издържи на тежките условия на монтаж на открито, този инвертор се отличава със здрав и устойчив на атмосферни влияния дизайн. Той включва издръжливи кутии и усъвършенствани защитни мерки за осигуряване на дълготрайност и надеждност, дори при предизвикателни условия на околната среда.

6. Съответствие и безопасност: SUN2000-330KTL-H1 се придържа към международните стандарти за безопасност и качество, като включва усъвършенствани функции за безопасност, като защита от дъгова повреда и възможности за бързо изключване. Тези мерки за безопасност не само защитават вашата соларна система, но и осигуряват спокойствие.

7. Интегриране в мрежата: Този инвертор се интегрира безпроблемно в мрежата, осигурявайки стабилно захранване и съответствие с мрежовите кодове и разпоредби. Той активно допринася за стабилността на мрежата и може да се използва за функции за поддръжка на мрежата.

8. Удобен за потребителя интерфейс: Потребителският интерфейс е интуитивен и удобен за потребителя, опростявайки инсталирането и работата на вашата соларна система. Той предлага ясна визуализация на данните, което улеснява потребителите да наблюдават състоянието и производителността на системата.

Huawei SUN2000-330KTL-H1 е отличен избор за фирми и предприятия, които искат да използват слънчевата енергия за устойчиво производство на енергия. Неговата комбинация от висока изходна мощност, мащабируемост и здрав дизайн го прави надеждно и ефикасно решение за тези, които искат да намалят енергийните разходи, да минимизират своя въглероден отпечатък и да допринесат за по-устойчиво бъдеще чрез слънчева енергия.

 

Подобни Продукти